Čudovite na pogled in vzdržljive ploščice za terase s porcelan-gresa


Odkrijte trdnost in slog porcelana gres ploščic debeline 2 cm. Z različnimi dimenzijami in dizajni so te ploščice popolne za katerokoli teraso, dovoz, pločnik, ob-bazensko površino... Posodobite svoj dom danes!

 
External link opens in new tab or window

Uvod v svet granitogres ploščic

Keramične ploščice s porcelan-gresa so vsestranski in vzdržljiv material za projekte, za urejanje okolice. Narejene so z mešanice različnih naravnih materialov, kot so feldspar, kaolin in kvarc, kateri so žgani na zelo visokih temperaturah, da ustvarijo izjemo trde plošče. Zunanje plošče so čudovita alternativa, ploščam s naravnega kamna ali navadnih glinenih keramičnih ploščic, saj ponujajo število prednosti, ki jih naredijo idealne za zunanjo uporabo.
Atributi gres plošč debeline 2cm:

Za plošče za terase debeline 2cm je znano, da so odporne proti abraziji, kar pomeni, da so odporne na poškodbe, ki se zgodijo z drsanjem dveh trdih materialov skupaj, kar pomeni, da so plošče kot nalašč za prostore, kjer se veliko gibljemo, kar so terase, stopnišča, podesti, trotoar okoli hiše in pa razne poti čez travno rušo. Ena od mnogih čudovitih lastnosti, ki krasi porcelan-gres plošče je ta, da ne zbledijo s časom, saj so UV-obstojne. Zato so idealen material za zunanje površine na katere cel dan sije sonce. Še več plošče so odporne tudi na zmrzal in imajo zelo nizek koeficient raztezanja in krčenja. Zato so zelo primeren tlak za našo klimo, kjer imamo vroča poletja in precej hladne zime.
Fleksibilen videz – Imitacija kamna, lesa, betona:

Ena od poglavitnih prednosti porcelangres ali granitogres plošč za zunanjo uporabo je fleksibilnost v izgledu. Na voljo so v raznih barvnih odtenkih, oblikah in imitacijah naravnih materialov: najbolj pogoste so v Imitaciji lesa, imitacija kamna in betona. Prednost je gresa pred naravnim materialom je ta, da plošč v imitaciji lesa ni potrebno brusiti in lakirati, plošč v imitaciji betona in kamna ni potrebno impregnirati proti naravnim vplivom. Zato privarčujete pri stroških vzdrževanja in predvsem na času. Zaradi prilagodljivega izgleda, lahko najdete najboljšo različico plošče, ki bo ustrezala vaši ideji in se bo lepo skladala z že obstoječimi produkti vašega zunanjega prostora.Prednosti uporabe ploščic s porcelan gresa so izjemne:


• Odporne na plesen, nabiranje mahu in druge z vlago povezane poškodbe, ta lastnost pomeni, da so odlične za senčne lege in pa vlažno klimo. Ta lastnost zagotavlja, da bo plošča vzdržala vremenske pogoje in še vedno ohranila estetiko vaše terase ali vrtne poti

• Ognjevarne, zato jih lahko uporabljate pri ognjišču.

• Ploščice se lahko uporabljajo v številnih aplikacijah, najpogosteje najdejo svoje mesto kot plošče za teraso, na sprehajalnih poteh, če pa jih polagate na betonsko ploščo pa tudi kot dovoz ali parkirišče saj so plošče po-vozne.

• Trajnostne in večne, ker so narejene z naravnih materialov so razgradljive in so zato okolju prijazne.

• Krasi jih proti-zdrsni koeficient R11, kar pomeni, da so odlična izbira za ob-bazenske površine, dodana vrednost pa je tudi ta, da so odporne na kemikalije, ki jih dodajamo vodi v bazenu, ki skrbijo, da je naša voda neoporečna in čista
Načini polaganja gres plošč debeline 2 cm

Zaradi svoje trdnosti in vzdržljivosti se lahko plošče polaga na mnogo načinov. Najbolj pogosto je polaganje na estrih z lepili, v kolikor boste plošče položili na ta način jih lahko uporabite za dovoz ali parkirišče.

Noviteta v svetu keramike pa je suho-montažno polaganje pri katerem ni potrebe po uporabi lepila in fugirne mase, in po pripravi betonske AB plošče. Polagamo jih lahko na distančnike pod katerimi je lahko betonska plošča s hidro-izolacijo ali pa zbit pesek z naklonom, ki bo poskrbel, da voda odteka s plošč, vedno bolj pa je popularno polaganje na gramoz ali mivko s posebnimi fugirniki, ki ohranjajo enakomerne razmake med ploščami, zadnja možnost pa je polaganje direktno v travo, kjer pustimo razmake s travo v velikosti med 10-15cm. Na ta način lahko naredimo estetsko lepo pot, do vrtne lope, kompostnika ali visokih gred.Kdo bi bil popolni uporabnik plošč ?

Po mojem mnenju ste to vi !
V kolikor ste prebrali vse zgoraj navedene prednosti plošč in gradite hišo, potrebujete novo teraso, ste arhitekt ali urejevalec okolice je to pravi produkt za vas. Granito-gres ploščice so primerne tudi za komercialne površine, kot so hoteli, trgovski centri, SPA-ji, parki…, za vse ki potrebujete vzdržljiv in trajnostni produkt, ki je odporen na število vremenskih vplivov.
Naj vaša terasa in okolica s pomočjo porcelan-gresa postane oaza užitkov


Ker verjamemo, da si vsak zasluži dih jemajočo teraso in ker vemo da imate dovolj suhoparnih teras z brušenega betona ali tlakovcev vam svetujemo uporabo plošč s porcelana. Te čudovite plošče ponujajo popolno harmonijo med krasoto in funkcionalnostjo, zoperstavile se bodo zobu časa, znakom obrabe, omadeževanju, čiščenjem in soljenju v zimskem času. Kljub temu pa bodo večno skrbele, da vam ne bo drselo. Ker imamo zmeraj manj časa za čiščenje se s ploščami ne bo treba veliko ukvarjati, čistite jih z visokotlačnim čistilcem brez kakšnih okolju ne-prijaznih kemijskih čistil, zato verjamem, da so plošče pravilna in najboljša izbira za vašo teraso.

A prednost plošč s porcelan gresa ni samo funkcionalnost, na vašo vrtno površino bodo dodale ščepec elegance in glamurja. Predstavljajte si obiske, kako se jim bodo zasijale oči, ko bodo s prvim korakom stopili na vašo čudovito urejeno teraso. Gres lahko najdemo v nešteto različnih barvah, dimenzijah in imitacijah naravnih materialov.

Ne sprijaznite se z medlo urejeno okolico hiše, prinesite to vrtno oazo kar v svoj dom. Zato vam svetujemo, da ga začinite s kančkom luksuza in garantirano si boste ustvarili prostor na katerega boste ponosni in boste z veseljem preživljali čas z vašimi najdražjimi ali pa umirjeni sami s sabo.

Vljudno vabljeni v naš razstavni salon!